Ik wil een taxi ...

Het ontvangen van biedingen is gratis en geheel vrijblijvend!

Taxibedrijven

Een taxi bestellen in Nederland? We hebben honderdeen­en­twintig taxibedrijven voor je gevonden. Naast dit taxi overzicht, is het ook mogelijk om gratis en geheel vrijblijvend een aanvraag te plaatsen om biedingen of reacties van taxibedrijven te ontvangen. Zo bestel je een taxi voor de beste prijs!

Groepstaxi Rotterdam

Groepstaxi Rotterdam heeft meer dan 30 jaar taxi ervaring in groepsvervoer in de regio Rotterdam en de randstad. Wij weten feilloos de weg in Rotterdam en zorgen ervoor dat uw groep snel en comfortabel van en naar de bestemming wordt gebracht. Ideaal voor uw taxivervoer van en naar Schiphol, Rotterdam Airport of andere luchthavens. Ook geschikt voor een dag naar een pretpark.

Rotterdam
 

Taxi Rijnmond

Sinds 2007 verzorgen we luchthavenvervoer. Met onze Schiphol taxi service vanuit groot regio Rotterdam (inclusief Dordrecht, Barendrecht, Sliedrecht, Schiedam enz) bieden we aantrekkelijk vaste goedkope tarieven ongeacht of uw rit nou midden in de nacht is, of misschien dwars door de spits. Onze taxi chauffeurs brengen u graag naar Schiphol, Eindhoven airport, Brussel airport of ander vliegveld.

Rotterdam
 

Cheap Taxi Utrecht

Zoekt u een taxi in Utrecht? Cheap Taxi Utrecht heeft vakkundige, betrouwbare taxi-chauffeurs tegen scherpe tarieven, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Service en stiptheid staan bij ons voorop. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren in de taxi regio Utrecht (Utrecht, IJsselstein, Vianen, Bilthoven, De Bilt, De Meern, Vleuten, e.o.). Ook voor groepsvervoer, Schiphol-taxi, ziekenvervoer en zakelijk contract-vervoer zijn wij u graag van dienst.

Utrecht
 

SuTax

De taxi centrale voor Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, Houten, Vleuten/De Meern, De Bilt, Bilthoven, Zeist en omgeving. SuTax staat garant voor de beste service met onze moderne auto’s en nette chauffeurs. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en kennen regio Utrecht van binnen en buiten. Kwaliteit en service staan bij ons voorop!

Utrecht
 

Van Rhijn Taxivervoer

Van Rhijn Taxivervoer B.V. verzorgt al decennia lang zakelijk en particulier personenvervoer in de regio Utrecht en omstreken. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze gasten. Daarom staan kwaliteit, service en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel. Het uitstekend verzorgde wagenpark van Van Rhijn Taxivervoer B.V. bestaat uit luxe 4-, 6-, en 7-persoonstaxi's, 8-persoons taxibusjes en speciale voertuigen aangepast voor het vervoer van rolstoelgebruikers.

De Meern
 

Defra Taxi Duiven

Taxi nodig? In de regio Arnhem, Duiven, Westervoort en Zevenaar staan wij voor u beschikbaar. Natuurlijk rijden wij u ook graag naar bestemmingen buiten deze regio.

Duiven
 

Taxi Arnhem Schiphol Taxivervoer

Taxi Arnhem Schiphol taxivervoer kunt u met 1 telefoontje regelen. Zo snel en zo simpel. Taxi Arnhem Schiphol taxidienst is uiteraard ook eenvoudig te reserveren, dan heeft u meer zekerheid. In Nederland zijn er veel meer luchthavens en Airports dan alleen Schiphol. Wij bieden u de mogelijkheid om naar elk bestemming in Nederland te vervoeren. En laten we Duitsland niet vergeten. Tegenwoordig wordt er in Nederland niet alleen naar Amsterdam Schiphol gereden, maar ook naar Düsseldorf Airport.

Arnhem
 

Taxi Linsen Driel

Voor het personen taxivervoer, zoals straattaxi, ziekenfondsvervoer, trouwrijden, particuliervervoer en schoolvervoer tot maximaal vier personen hebben wij diverse taxi’s ter beschikking.

Driel
 

Taxi Arnhem

Als u op zoek bent naar 1e klas taxivervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn altijd op tijd en vervoeren u zonder enige stress!

Arnhem
 

Easytax Arnhem

Easy-tax Arnhem (Taxi Arnhem) is een dynamisch taxibedrijf in Arnhem met een grote diversiteit aan taxidiensten en gespecialiseerd in nagenoeg alle soorten taxivervoer. Wij bieden u een snelle, veilige en comfortabele taxi diensten aan in Arnhem en omstreken tegen zeer voordelige tarieven.

Arnhem
 

Alfatax

AlfaTax is gespecialiseerd in personenvervoer van en naar alle plaatsen in binnen- en buitenland. Met ons luxe en modern wagenpark zijn wij u graag van dienst. U wordt vervoerd in comfortabele en ruime auto's die niet ouder dan drie jaar zijn en minimaal voorzien van airconditioning en navigatie.

Arnhem
 

Direct Taxi Arnhem (DTA)

Onze betrouwbare taxichauffeurs brengen u direct naar uw bestemming. Of u nu het vliegtuig moet halen op Schiphol, Eindhoven, Weeze of Düsseldorf, terugkomt van een geslaagd avondje stappen in de regio Arnhem of een zakelijke bespreking zojuist succesvol heeft beëindigd, u kunt direct op ons rekenen! Stipt op tijd!

Arnhem
 

Arnhemse Taxi Service

Taxi Arnhem staat bekend als een goed bedrijf waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. U kunt altijd rekenen op dezelfde discretie met maximale service. Ons wagenpark bestaat uit jonge representatieve rookvrije Audi’s waarmee we u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren.

Arnhem
 

Hilversumse Taxi Service

De Hilversumse Taxi Service & Centrale BV is een professioneel bedrijf waarbij klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Bij ons krijgt u de beste deal en wij zijn altijd op tijd!

Hilversum
 

BusinessClass Taxi

Wij van BusinessClass Taxi willen ons graag aan u voorstellen. Al geruime tijd zijn wij werkzaam in de taxi en luxe vervoer. Binnen de vervoerbranche staan wij bekend om onze kwaliteit en service. Onze klasse 1 voertuigen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder pin en creditcard faciliteiten. Onze gasten vervoeren wij 7 dagen per week en 24 uur per dag in luxe wagens naar elke gewenste bestemming. Daarnaast beschikken onze goed opgeleide chauffeurs over de vereiste chauffeurdiploma's. Zij spreken de moderne talen vloeiend, stellen zich flexibel op en beschikken over een gedegen stratenkennis. Ons prijsniveau is helder en duidelijk, raadpleeg onze tarieven voor een indicatie. Kortom u weet van te voren waar u aan toe bent.Indien wenselijk is het mogelijk om naar uw wensen een op maat gesneden vervoerspakket samen te stellen. Behalve dat we onze vervoers werkzaamheden nationaal uitvoeren, zijn wij tevens gespecialiseerd in internationale bestemmingen zoals luchthaventransport...

Amsterdam
 

Steden